Fleecedeken Horseware Rambo Dustbuster

download apps without wi-fi

Prachtig chique fleecedeken met vaste hals. Mooi gevormd, , hals sla je terug als je die niet nodig hebt. Een fleecedeken kun je niet missen: Na het rijden opname van zweet, als transportdeken, uit stap deken Tomtom cards for free gulli. En een mooi fleecedeken voor eventueel op wedstrijd , dan wil het oog ook wat toch. Via onderstaande link kom je bij het fleecedeken uit als je in de zoekbalk Horseware Rambo Dustbuster intypt Download phone clone app. https://tinyurl.com/horze-algemeen

fleecedeken
Geplaatst in Nieuws en Nieuwe Producten | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Hoofdstel Horze Clermont

vk kostenlos herunterladen

Bij Horze hebben ze een nieuw model hoofdstel. Het model Clermont. Van echt leder, met een extra mooie neusriem en frontriem. Misschien iets voor jou download whatsapp security update? Voor een nette prijs.

Eigenschappen:

 • Hoge kwaliteit leder
 • Ergonomisch design
 • Oogverblindende kristallen frontriem
 • Extra gevormd en gevoerd nekstuk
 • Zacht gevoerde neusriem met pull-back sluiting
 • Rondgenaaide bakstukken en keelriem
 • Afneembare keelriem
 • Teugels niet inbegrepen

Bekijk het hoofdstel in de webshop via onderstaande link, en anders vind je wellicht nog wel iets anders leuk op de site, met leuke kortingen amazon prime filmeen im ausland. https://tinyurl.com/hoofdstel-horze-clermont

hoofdstel

Geplaatst in Harnachement, Nieuws en Nieuwe Producten | Getagged | Een reactie plaatsen

Wijziging facebookpagina. Nieuwe naam paarden-informatie

wordpress gratis downloaden nederlands

Omdat wij zijn gestopt met onze paardenruiterwebshop willen wij onze facebookpagina gaan wijzigen in paarden-informatie

Dit is de naam van ons paarden blog herunterladen. Hier gaan wij mee verder om de liefhebbers van paarden te voorzien van nieuws, nieuwe producten, tips, fokkerij en e-books.

Via onze facebookpagina blijven jullie ook op de hoogte stories for children to. Hier kunnen jullie vragen stellen en foto,s plaatsen.

Tot snel. Gr conny

Geplaatst in Nieuws en Nieuwe Producten | Een reactie plaatsen

Tips over waterdichte paardendekens.

In de winter is het koud en nat. Wil jij je paard zoveel mogelijk buiten hebben staan, of staat het paard net enkele uren buiten en het gaat veel regenen, dan zijn waterdichte paardendekens aan te raden voor een paard, die geschoren is, of regelmatig word bereden netflix movies android. Paarden die niet intensief worden gebruikt en een flinke wintervacht hebben hoeven eigenlijk geen deken op. Zij hebben een schuilplek nodig maar een deken is niet perse nodig festo fluidsim kostenlos herunterladen.

Maar welke deken kies ik? Hieronder wat informatie over waterdichte paardendekens.

Tip 1: Waterdichte paardendekens zonder hals Download windows live movie maker for free.

Als je toch een deken moet kopen dan is een waterdichte deken de beste investering. Met goed ademende stof. Is je paard geschoren dan kun je kiezen voor een 200 of 300 grams waterdichte winterdeken, liefst met een zachte binnenvoering pokerspiel herunterladen. Dan is je paard altijd beschermd tegen water en wind als je hem of haar buiten zet. Wat nog beter is, om een staldeken 200 of 300 grams niet waterdicht te kopen, die fijn zacht is dj set kostenlos download. En over het staldeken komt een 0 grams waterdichte deken. Dan kan de staldeken niet nat en vies worden en toch heeft je paard een warme deken op nacon profile. Ook scheelt een 0 grams met gewicht op het paard, 0 gram is licht maar doordat je 2 lagen dekens hebt en het materiaal water en winddicht is geeft het toch extra warmte buch auf kindle herunterladen. Je hoeft dan alleen de waterdichte paardendekens een keer te wassen. Een deken zonder hals is prima als je paard tussendoor of s’nachts binnen staat Download for free.

Tip 2: Waterdichte deken met hals

Wat nog fijner werkt is een 0 grams waterdichte deken met een vaste hals. Voor een paard wat intensief word gereden en misschien is geschoren ideaal voor over de dikkere staldeken and cut youtube videos mac. Het regenwater kan bij de hals/schouders niet naar binnen regenen, wat je bij een deken zonder hals vaak wel ziet gebeuren. Ook blijft het paard optimaal schoon als deze gaat rollen ipad cannot netflix. Heb je een paard met een wintervacht die niet zo intensief word gereden, dan voldoet alleen de 0 grams deken met vaste hals. Het paard is toch een beetje beschermd, maar niet te dik ingepakt en blijft mooi schoon.

Wel moet je een klein beetje op letten dat de deken goed past betreft een vaste hals. Een paard met breekbare manen kan wat pukken manen verliezen hierdoor. Als je de manen regelmatig verzorgd met een manen crème of manen spray zodat ze soepel blijven , dan valt het mee. Of als het paard in de stal staat zorg je dat de hals naar achter word geklapt om de manen lucht te geven.

Dus ben je op zoek naar waterdichte paardendekens, dan is bovenstaande tip zeker aan te raden. Ik spreek uit ervaring. Via onderstaande link kun je eens wat dekens bekijken.

https://tinyurl.com/epplejeck

Geplaatst in Nieuws en Nieuwe Producten | Getagged , , , , , , | Een reactie plaatsen

Welk paardenras moet ik kiezen?

herunterladen download video online free kindle bücher erneut herunterladen world herunterladen mac filmsen ipad

Geplaatst in Nieuws en Nieuwe Producten | Een reactie plaatsen

Bitloos hoofdstel

Een hoofdstel zonder bit. Daar denk je niet zo snel aan. Mijn paard had een keer zijn mondhoek beschadigd. Ik heb het bit van het hoofdstel gehaald en de teugels aan de neusriem bevestigd bilder programme kostenlos herunterladen. En ben zo gaan rijden. Ik wilde toch verder trainen. Ik had toen niet eens gedacht om een bitloos hoofdstel te gebruiken.

Toch zijn er genoeg ruiters die het gebruiken en ook zijn er wedstrijden waar je met een bitloos hoofdstel mag rijden download start to run for free. Als je paard goed aan de been en zit hulpen is, kun je met bitloos rijden een heel eind komen.

Waarom met een bitloos hoofdstel rijden?

 • als de tandarts een tand heeft moeten trekken op de plaats waar het bit ligt
 • als een mondhoek beschadigd is
 • als een paard een wondje in de mond of tong heeft app für iphone musik kostenlos.
 • Omdat je hiermee prima kunt rijden. Het is iets vriendelijker dan een bit. Maar let op, als je een harde hand hebt dan kan teveel druk op het neusbeen ook pijnlijk zijn terraria kostenlos download.

Grondwerk met een kaptoom of bitloos hoofdstel!

Ik ben nu een half jaar bezig met grondwerk. Een aanrader voor iedereen. Ook voor jonge paarden perfect om eerst diverse basis oefeningen aan te leren Download activinspire for free. Voor het grondwerk is een multi hoofdstel ideaal, je werkt met een touw aan de ring voor op de neusriem, ook het grondwerk longeren doe je vanaf die voorste ring herunterladen. Wat verder in je oefeningen kun je teugels aan de ringen bevestigen en schouder binnenwaarts of travers met teugels langs het paard doen.

Welke modellen zijn er phase 10 master download kostenlos?

 • Onderstaande producten vind je via deze link: https://tinyurl.com/horze-algemeen
 • Kaptoom: Een kaptoom is meestal een luxe halster met ringen op de neus om te longeren herunterladen. Maar je kunt ook teugels bevestigen aan de ringen opzij. Wil je echt vaak bitloos rijden, dan adviseer ik een echt leder bitloos hoofdstel met teugels antivir chip download kostenlos windows 7 64 bit. Hieronder de kaptoom Shires fleece gevoerd rond de 40,-
 • Horseware multi bitloos hoofdstel: Dit is een mooi ontworpen bitloos hoofdstel, maar ook te gebruiken als kaptoom en je kunt er ook een bit aan maken cewe herunterladen. Rond de 160,-
 • bitloos hoofdstel
 • Fra bitloos hoofdstel bruin. Mooi bitloos hoofdstel.

Ik zou zeggen ga er eens mee aan de slag, ook voor de mensen die altijd met bit rijden en nog nooit echt grondwerk hebben gedaan. Een afwisseling voor jezelf en het paard, maar ook als je het probleem of gewoon een training vanaf de grond goed hebt, gaat het op het paard nog veel makkelijker.

Geplaatst in Harnachement, Instructie en Paardrijden | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

Super Haflinger Esmee

Haflinger EsmeeHaflinger Esmee 1Haflinger Esmee springendHaflinger Esmee in het waterHier het verhaal van Natascha over haar veelzijdige Haflinger Esmee, lees, kijk de video: http://www.youtube.com/watch?v=Y7t-lBBikks en zie wat je met je paard allemaal kunt bereiken prime lieder herunterladen.

Esmee is mijn haflinger merrie die ik heb gekregen toen ze 4 was. Ik was zelf toen 11. Ik heb haar ingereden, wat erg moeilijk was omdat ik nog jong was en groen wat betreft het inrijden van paarden ps plus games. Esmee was ontzettend eigenwijs en heel sterk, dit ras staat hier ook wel bekend om.

Ik droomde ervan om dressuurwedstrijden te rijden. Na veel trainen zijn we begonnen met dressuurwedstrijden van de KNHS ebay app downloaden kostenlos. Omdat ik op Ameland woon, moesten Esmee en ik bij de paarden starten. Een ponyclub was er niet. Het was zwaar en niet iedereen geloofde erin dat dit een succes zou worden herunterladen. Ondanks een aantal negatieve reacties zijn we toch doorgegaan. Esmee bleek heel lenig te zijn, en in de klasse L1 en L2 hebben we hoge scores gehaald zoals 201 en 203 herunterladen.

In 2010 werden Esmee en ik uitgekozen als edelfiguranten in de film Penny’s Shadow nadat we auditie hadden gedaan. We zijn dus ook een paar keer te zien in deze film (op de achtergrond) Download onedrive for windows.

Ook heb ik na lang sparen uit Esmee een veulen kunnen fokken. Het hengstje werd te vroeg geboren maar was toch kerngezond. Zijn naam is Wodanter herunterladen. De laatste dressuurwedstrijd die ik gereden heb met Esmee , dit was 20 oktober 2013, hebben we onze laatste 2 winstpunten gereden om het ZZ-licht startgerecht te behalen elster eür herunterladen. Esmee is de 7e haflinger in Nederland die dit heeft weten te behalen. Naast de dressuur kan ze ook goed springen, een meter springen is geen enkel probleem download ms dos. Ten slotte is ze een echt racemonster, buiten rijden met haar voelt geweldig. Ze is mijn aller beste vriendin en ik ben ontzettend trots op haar. Ze is een erg slimme en lieve merrie die graag voor je wilt werken alle fotos von icloud downloaden mac. Een superpony dus.

Geplaatst in Instructie en Paardrijden, Paardensport | Getagged | Een reactie plaatsen

Paarden graszaad mengsel

In september of begin april is het de  tijd om de wei door te zaaien of juist opnieuw in te zaaien. Heeft je wei een opknapbeurt nodig, of staat er te weinig gras, dan kun je eens denken aan paarden graszaad mengsel. De meeste weiden worden ingezaaid met graszaad wat meer voor runderen is bedoeld Bg3.  Een paard heeft juist meer structuur nodig in het gras bestaande uit meerdere gras soorten en een paard is gevoelig voor suikers word and excel for free. En runder gras bevat juist veel suikers. Lees hieronder alles over diverse soorten paarden graszaad mengsel.

Welke soorten paarden gras mengsel zijn er allemaal.

Paarden graszaad Bg11 bestaat voornamelijk uit, dat is per merk verschillend:

 • 3 verschillende Engelse raaigrassen van het oude type (totaal 60%), die zich kenmerken door een zeer laag groeipunt, uitstekende structuurwaarde, zeer standvastig zijn, een hoge resistentie tegen kroonroest en een laag fructaan gehalte
 • Roodzwenk (10%)
 • Veldbeemd, zeer dichte zode vormend (12%), wordt ook wel het “betonijzer” van de grasmat genoemd download the withdrawal form.
 • Timothee, classic hooitype, zeer laag suiker en zeer smakelijk (15%).

Hieronder enkele paarden graszaad mengsel

 1. Pavo Grass Seed Paardenweidepaarden-graszaad

Pavo Grass Seed Paardenweide 15 kg is een graszaadmengsel speciaal ontwikkeld voor het optimale grasland voor uw paard. Het graszaad heeft een laag groeipunt; dit maakt het dus beter bestand tegen kort afweiden. Dit graszaad wat rijk aan structuur is, zorgt voor een gezonde spijsvertering lizenzfreie musik gratis downloaden. Daarnaast is het ook nog extra smakelijk, want het beschikt over een hoge resistentie tegen kroonroest (schimmel). Pavo Grass Seed Paardenweide is zeer geschikt voor weides die met minder stikstof (bemesting) verzorgd worden. Het graszaad beschikt over speciale kruiden die er voor zorgen dat de gezondheid van het paard (luchtwegen, spijsvertering en vitaliteit) en de smakelijkheid van het gras verbeteren download music to laptop.

Samenstelling: 
60% Engels raaigras (3 soorten)
15% Timothee
12% Veldbeemdgras
10% Roodzwenkgras
3% Kruiden (Fenegriek, Wilde Peen, Peterselie, Reukgras, Smalle Weegbree) 

2. Ten Have Horse Star

Ten Have Horse Star paardenweide 15 kg is een graszaadmengsel specifiek samengesteld voor het gebruik door paarden android file transfer download kostenlos.
Paarden grazen dieper dan bijvoorbeeld koeien, waardoor de grasmat aanmerkelijk zwaarder wordt belast. Paarden grazen selectief. Alleen de meest smakelijke grassen pikken zij eruit, de mindere grassen en onkruiden blijven staan. Het smakelijke mengsel is goed bestand tegen kort afgrazen.
Het gebruik van een weiland of paddock is intensief. Door het draven en galopperen kan bij nat weer de groene grasmat snel in een hobbelig veld worden omgetoverd herunterladen. Horse Star Paardenweide is een zéér sterk mengsel en presteert goed onder deze zware omstandigheden. Paarden hebben behoefte aan structuurrijk gras. Het Horse Star assortiment biedt paardenhouders direct een compleet pakket kant-en-klare graszaadmengsels voor gezonde en vitale paarden. 

Samenstelling:
30% Engels Raaigras (sport) Conrad I
20% Engels Raaigras middentijds diploïd Sibasa
20% Veldbeemdgras Miracle / Evora
20% Timothee Erecta
10% Roodzwenkgras met forse uitlopers Rossinante

3 free listening games to. Horse max graszaad paarden-graszaad

Hét grasmengsel voor uw paard.
– Is niet te eiwitrijk
– Is voldoende structuurrijk
– Is geschikt voor kort afgrazen
– Is smakelijk maar niet te suikerrijk
– Endophyt vrij skoobe app herunterladen!

HorseMax 10 kg is speciaal ontwikkeld voor een beter welzijn van uw paard. Het grasmengsel heeft een dichte zode, waardoor deze langer meegaat, levert voldoende structuurrijk gras met toch voldoende opbrengst. Het houdt rekening met de juiste suikerwaarden in het grasbestand en bevat Endophyt vrije grassen. Oude paardenweiden bevatten door intensief beweiden en kapot lopen vaak open plekken in het grasland, met als gevolg veel onkruiden die slecht kunnen zijn voor uw paard herunterladen. Zorg goed voor uw paard en zaai uw paardenwei in of door met HorseMax.

Samenstelling: 41% Engels raaigras (weidetype) – 10% Veldbeemdgras – 10% Roodzwenkgras – 15% Timothee – 23% Engels raaigras (gazontype)

3. Horsegreen graszaad paarden-graszaad

Horsegreen graszaad 10 kg is een evenwichtig weidemengsel voor paarden alarm ringtones for free. Het is samengesteld uit soorten met een laag groeipunt (beter bestand tegen kort afbijten). Door de specifieke samenstelling van Horsegreen is de persistentie (het vermogen van het gras om te overleven), de standvastigheid en de stevigheid van de graszode beduidend beter. Horsegreen geeft een dichte zode met een groot herstellingsvermogen bij schade door galopperen/draven. Horsegreen is ook uitermate geschikt voor hooi-en kuilvoederwinning.

Samenstelling:
Op basis van engels raaigras, beemdlangbloem, lammertstaart, veldbeemdgras en roodzwenkgras.

Geplaatst in Gezondheid van het Paard, Nieuws en Nieuwe Producten, Paardenverzorging | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Paardenvoer

Ik wil eens iets schrijven over het voeren van paarden. Er is steeds meer kennis over wat Paardenvoerpaarden nu precies nodig hebben, en ze blijven onderzoeken doen naar het beste paardenvoer download autocook app. Je kunt ook advies vragen aan de leveranciers welk voer het beste is voor jouw paard. Ik zou zeggen vraag eens een keer om advies, dan weet je of je op de juiste weg bent qt5xml.dll herunterladen. Brokken en muesli zijn krachtvoer, en hooi en voordroog noemen we ruwvoer.

Goed ruwvoer bij je krachtvoer!

Het belangrijkste is natuurlijk altijd het ruwvoer, goed hooi en voordroog is het belangrijkste spiele für nintendo ds lite kostenlos downloaden. Liefst van een goed bemest weiland zodat er de juiste voedingsstoffen in het ruwvoer zitten. Als je hooi en voordroog mengt wat van verschillende goede weilanden komt dan zit je altijd goed wie kann man spotify premium herunterladen. Zou je bijvoorbeeld ruwvoer voeren van een schrale wei  zonder bemesting, dan zit er vaak een tekort aan voedingsstoffen in. Maar je kunt ook eens een keer een ruwvoer analyse laten uitvoeren, nooit verkeerd natuurlijk windows media player herunterladen windows 10. Het hooi kan er nog zo mooi uitzien, misschien zitten er toch te veel suikers in of juist te weinig voedingsstoffen.

Suikers in paardenvoer

Wat ook naar voren is gekomen dat men eerst dacht dat veel klachten kwamen van teveel eiwitten in het paardenvoer acrobat reader download for free windows 7. Zoals huidklachten, spierproblemen  en hoefbevangenheid. Maar de grootste boosdoener is te veel suiker. Mijn eigen ervaring is bij mijn 4 jarige ruin die het werk netjes oppakt, dat hij wat aanleuningsproblemen kreeg abba songs for free. Ook nog aan de zijde waar hij eigenlijk heel makkelijk was. Mij viel toen op dat hij een harder stug stuk in de bovenste hals spier had zitten, als je dat weg wilde masseren vond hij dat vervelend whatsapp app downloaden windows. Ik heb toen eens een paarden masseur gebeld en deze zij ook meteen, dat het een ophoping van suikers was. Ook zijn koker was wat opgezwollen. Ik voerde basisbrok en sportmuesli, maar in sportmuesli zit toch teveel suiker, en hij is daar gevoelig voor download minecraft on computer. Nu ben ik overgegaan naar een laag in suiker muesli en een muesli met kruiden. Maar ook een supplement voor de spieren met vitamine E heeft hem goed gedaan windows 7 home premium gratis downloaden.

Wat moet ik mijn paard precies voeren en hoeveel?

Ook dat kun je natuurlijk eens navragen bij een voeder leverancier. Een goede basis of sportbrok is verkrijgbaar bij verschillende leveranciers. Elke leverancier heeft zijn eigen samenstellingen en iedereen heeft een mening over het voer. Met goed advies en kennis over je paard kun je per paard een beetje bekijken op welk voer hij het goed doet. Afwisseling is belangrijk, een keer muesli erbij, slobber, zeewier, luzerne of zemelen. Daar kan een paard toch al zijn voedingsstoffen uithalen.

Gemiddeld genomen bij een paard wat matig werk verricht, dat is 4 keer per week een dressuur of springtraining heeft ongeveer 2  kilo krachtvoer nodig verdeeld over 2 of 3 voerbeurten per dag. Liefst muesli gecombineerd met een brok laag in suiker. En ongeveer 8 kilo ruwvoer verdeeld over liefst 4 x per dag.

Een paard wat 6 x per week traint en op wedstrijd gaat, mag wel een 3 kilo krachtvoer hebben verdeeld over 3 of 4 keer per dag. Daarnaast ook 4 x per dag een plak hooi of stro, iets minder per keer. Sommige wedstrijden paarden krijgen een dikke buik van veel hooi. Maar als je iets minder geeft vaker op en dag kan het paard toch blijven knabbelen.

Is je paard bijvoorbeeld te dik dan is vasten geen optie, een paard moet toch regelmatig blijven eten. Je kunt dan beter wat minder geven  maar wel 4 a 5 keer per dag een voerbeurt ouder stengelig hooi geven. En 2 handjes ruwvoer op een dag. Anders komt het spijsverteringskanaal stil te liggen en dan krijg je problemen als maagzweren, koliek of diarree. Ja, het blijft kijken naar je paard en er gaat zeker wat extra tijd inzitten.

Dit alles natuurlijk ook gecombineerd met wat uren in de wei. Per paard bekijk je hoeveel uren hij gras mag eten.

Als je vragen hebt over dit artikel dan hoor ik het graag.

Geplaatst in Gezondheid van het Paard, Nieuws en Nieuwe Producten, Paardenverzorging | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Een veulen Deel 2

Hier deel 2 over veulens en ons veulen Infinity Bolide. Ze is 16 juni 2013 geboren en inmiddels is ze alweer dik 2 maanden oud. Ze doet het echt fantastisch en groeit volgens het boekje piepton. We hebben haar met 10 dagen ontwormt en met 6 weken, daarna kan ze met 3 maanden weer worden ontwormt. Ze eet nu al 2 weken brokjes mee met de moeder, die krijgt ze apart uit een emmer, dat hebben ze zo door ordner von dropbox herunterladen android. Ik geef ze merrie/veulenbrok van Havens.

Ze loopt netjes mee aan het touw, het halster heb ik met enkele dagen oud al af en toe om gedaan. Dan zijn ze daar al aan gewend wi-fi scanner free download. Ook is ze al diverse keren mee geweest op de trailer en heeft ze alleen in de stal gestaan toen ik de merrie ging longeren.

We hebben het veulen opgegeven voor de Limburgse veulenveiling en hiervoor is ze geselecteerd wo gimp herunterladen. 25 september is de officiele veiling in Weert. Ze is hier voor een mooi bedrag verkocht. Het mooiste vind ik dat als ze op een goede plaats komt en goed word opgeleid, we misschien nog iets horen van haar in de sport Download fire tv stick apps. Bekijk deel 1 voor het complete verhaal van Infinity Bolide.

Geplaatst in Fokkerij | Getagged , , , | Een reactie plaatsen