Over mij

Hallo, ik ben Conny Thiesen alpha view. 43 jaar en moeder van 2 kinderen.

Ik ben al mijn hele leven met paarden bezig. Ik heb altijd paarden van andere mensen gereden, maar sinds een tiental jaren heb ik mijn eigen paarden android file transfer kostenlos. Elk jaar fokken we een springveulen, lees hier meer over op de pagina Mijn paarden.

Mijn paarden breng ik ook regelmatig uit op wedstrijden op het niveau Z2 dressuur en B-L springen 1&1 webmailer. De laatste jaren heb ik op een springstal en dressuurstal gewerkt, en daar heb ik veel ervaring opgedaan. Al mijn ervaringen wil ik delen met de mensen die een Eigen Paard of Eigen Pony willen kopen en daar wat hulp bij nodig hebben tierbilder kostenlos downloaden. Bij een Eigen Paard komen ontzettend veel onvoorziene kosten kijken. Dus heb je plannen om een Eigen paard te kopen, stel dan gerust al je vragen aan info@tuinenhuisspullen.nl

Ik heb het e-book Wat kost een eigen paard geschreven omdat er best veel problemen voorkomen bij de aankoop van een paard kostenlos illegal musiken. Zoals verborgen gebreken van een paard. Of mensen die vertellen dat het paard zo braaf was en achteraf bleek, dat het paard een kalmering spuit had gekregen pokerstars download android. Eenmaal thuis was het paard ontzettend fel en dominant. Of een paard wat ineens kreupel ging lopen 3 dagen na de aankoop. Dit paard hadden ze pijnstillers gegeven dus bij de aankoop liep het paard niet kreupel herunterladen.

Ik wil de mensen de juiste informatie geven bij de aankoop en de verzorging van een paard. Voor de welzijn van het paard maar ook van de mensen minecraft download kostenlos deutsch vollversion crack. Als je een paard gaat kopen dan heb je ook te maken met de emotie van de mens. En maar al te vaak word een paard op emotie gekocht. Dan hoor je, hij was zo lief en hij is zo mooi fortnite download please. Of als ik het paard vandaag niet had gekocht dan werd hij aan iemand anders verkocht.

Dit e-book is voor beginnende paarden eigenaren maar er staan ook veel tips in voor ervaren paarden eigenaren powerpoint präsentation gratis herunterladen. Het is geschreven op mijn eigen kennis en ervaring, maar ook de kennis van andere bronnen neem ik hier in mee. Ik heb ook niet alle kennis in huis en wil graag brede informatie geven.

Groetjes Conny