Liefhebbers van het Friese Paard in de Sport

Voor de liefhebbers van het Friese Paard. Hebben jullie  je al aangemeld voor het zeer uitgebreide magazine van Tjeerd Bouwstra. Hiermee blijf je op de hoogte van alles wat maar met het Friese Paard te maken heeft.

Zoals: Huisvesting – Rijden en training – Voeding – Verzorging – Tips – Gezondheid.

Een fries paard is toch weer een heel ander ras dan een Kwpn Paard. En omdat steeds meer mensen de Fries ook in de dressuursport uitbrengen, komt er ook steeds meer informatie over het Friese Paard. Hoe kun je een Fries het beste trainen en hoe ga je met de gangen om. Je hebt een Fries met veel knieactie, maar ook met een heel uitgestrekte voorbeen. Hoe ga je daarmee om. De Fries wordt in de dressuursport wel steeds meer gewaardeerd. Enkele jaren terug kreeg je bijna nooit hoge punten omdat de jury het paard niet goed kon beoordelen tegenover een Kwpn paard. Ze zijn toen de Fries gaan kruisen met de arabier en toen was er de Arabo Fries. Nu komen er ook steeds meer Friese paarden met echt veel aanleg voor de hogere dressuursport. De arabier hebben ze bijvoorbeeld ook in de Haflinger gekruist om toch iets meer een sportpaard te krijgen, ook hier is dat best goed gelukt. De meningen zijn hierover verdeeld, maar dat blijf je toch houden. Misschien is het een goed idee om eens wat vragen en discussie’s op het blog van Tjeerd te schrijven over dit onderwerp. En alles wat je over je Friese Paard wilt weten : Vraag het aan Tjeerd.

Wil jij het beste voor je Friese Paard dan moet je zeker het gratis magazine aanvragen en zijn e-book lezen. Dit kan via onderstaande link:

Alles over het Friese Paard

Ben je ook al op het blog geweest van Tjeerd, daar lees je ook interessante artikels.

Friese Paarden blog

gr Conny

Dit bericht is geplaatst in Paardensport met de tags , , . Bookmark de permalink.