Veulen Bently Bolide 2019

Weer een prachtig merrieveulen in mei 2019 uit onze merrie Bolide. De vader is Balou du rouet. Waarom deze keuze? Ja er komt veel goeds uit deze hengst. Ons comilfo plus veulen daar zit ook Balou du rouet in. En er is echt weinig aan te merken aan dit veulen. We houden haar toch zelf. In het begin heb ik haar wel opgegeven voor het Z festival van Zangersheide. Maar het was die dag 33 graden en ik heb mij afgemeld, want ik verkocht in die week onze jaarling en mijn Z1 paard Excellent en ik twijfelde al wat ik met haar zou doen. Toen zei mijn man houd haar dan aan. Dat hebben we dus gedaan.

4 weken oud

We kijken over een jaar of 3 hoe ze dan is uitgegroeid en laten haar rustig in de sport groeien. Hieronder een reactie op een balk die van de hindernis af viel toen haar half broertje voor haar over de hindernis sprong. Goeie reactie toch.

Bently 1 jaar

Over conny

Hoi ik ben Conny Thiesen. Ik schrijf graag artikelen over paarden en alles er om heen. Tips en leuke verhalen. En heb je vragen dan hoor ik dit heel graag. Veel leesplezier.
Dit bericht is geplaatst in Fokkerij. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.