Bloesemtherapie voor dieren.

Er zijn diverse therapieën voor dieren. Allemaal hebben ze wel hun goede eigenschappen.Wat ik belangrijk vind van een behandeling of therapie is dat deze op zoek gaat naar de oorzaak. Want die moet opgelost worden. Anders komt het probleem vaak weer terug. Een massage kan veel blokkade’s opheffen maar de oorzaak van bijvoorbeeld een scheef bekken blijft. Een chiropractor kan de bekken meestal weer recht zetten en de blokkade’s zijn dan meestal blijvend op gelost.

Hier wil ik je iets laten lezen over bloesemtherapie. Een goede manier om op natuurlijke wijze de oorzaak te kunnen vinden en balans te brengen bij het paard. Het klinkt misschien zweverig, maar waarom? Iedereen weet toch dat alles uit de natuur komt, waarom gebruiken we de natuur dan niet om de gezondheid optimaal te houden, of om problemen op te lossen? Al die chemische medicijnen hebben meestal bijwerkingen en lossen misschien een aandoening op, of ze schakelen die tijdelijk uit.

Bekijk hieronder het artikel over bloesemtherapie, en heb je vragen of wil je ervaringen horen ga dan naar de volgende website: 

  www.bloesemtherapiedieren.nl

Bloesemtherapie is een doeltreffende therapie om uw dier emotioneel en lichamelijk in balans te brengen. Het karakter verandert in wezen niet, maar de negatieve emoties verdwijnen.Omdat veel lichamelijke klachten voortkomen uit  een verstoord emotioneel evenwicht (stress) is het vaak mogelijk om die klachten weer te laten verdwijnen, door het dier emotioneel in balans te brengen.Het is toepasbaar voor alle soorten dieren.Enkele gedragsproblemen waarvoor de bloesemremedies ingezet kan worden zijn:

Verlatingsangst
Voerbaknijd
Dwangmatige handelingen
Agressie
Dominant gedrag
Angsten enz.

Lichamelijke klachten die vaak met succes behandeld kunnen worden met bloesemtherapie zijn bijv.:
Huidklachten, terugkerende ontstekingen, spierproblemen en nog veel meer! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het is een onschadelijke therapie die met elke andere therapie of geneeswijze gecombineerd kan worden. De producten die in de therapie toegepast worden komen uit de natuur. Het bevordert de gezondheid van uw paard.
Het vervangt geen medische hulp of behandeling!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid van het Paard, Nieuws en Nieuwe Producten met de tags , , . Bookmark de permalink.