Paarden | Voedingstips

paardenvoeding
paardenvoeding

Voeding is de basis voor een gezond paard. Het ebook ’50 praktische voedingstips voor een gezond en energiek paard’ van Tjeerd Bouwma bevat talrijke trucjes, leert je praktische tips over het paard, de spijsvertering en de diverse voedermiddelen die nuttig zijn voor de praktijk van alledag.

 Kennis van soorten paardenvoer en voermethoden is van belang voor iedereen die paarden verzorgt. Begrijpelijke tekst en nuttige tips en adviezen maken dit boek tot een echt praktijkboek met volop handvatten zodat men optimaal kan genieten van een gezond en energiek paard.

 Leuk voor jezelf en erg nuttig voor je paard!

 Dit eBook is een must voor iedere paarden liefhebber en een waardevolle aanvulling voor iedereen die praktische voedingstips wil leren voor een gezond en energiek paard.

 Over de schrijver
Tjeerd Bouwma is al 20 jaar betrokken bij Friese paarden en de verzorging ervan. Hij brengt zijn ervaringen graag over op anderen. Hij is de schrijver van het gratis eBook “De typische raskenmerken van het Friese paard” en tevens van het complete en gerespecteerde eBook over Friese paarden genaamd “Het Friese Paard”

Wil je alles weten over de juiste paardenvoeding dan is dit e-book een aanrader.

Klik op paardenvoer en bekijk het e-book.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid van het Paard, Nieuws en Nieuwe Producten met de tags , , , . Bookmark de permalink.