Mijn Paarden

Hier wat foto’s van mijn paarden:

 Sindiva, mijn eerste paard, een Gribaldi merrie die zeer dominant was. Ik heb best een leuke tijd meegemaakt, af en toe, maar ze deed niets als bokken, steigeren, slaan en ze wilde de baas zijn. Na veel behandelingen, tandarts, bleek helaas haar karakter te moeilijk. Ik  heb haar toen geruild tegen mijn 2e eigen paard Vera. Helaas bleek Sindiva bij diverse eigenaren  een moeilijk paard.

 Vera, haar heb ik uitgezocht bij de ruil met Sindiva. Ze was toen 2 jaar. Het is een Kennedy x Argus.Ik heb haar zelf opgeleid tot M-dressuur en L-springen. In het begin was het een moeilijke tante en heel gevoelig. Maar na een jaar of 2 kon ik echt heel veel met haar. Een fijn paard. Alleen met dressuur had ik altijd problemen met haar ontspanning. Ook met springen was ze best wel gespannen, ondanks dat ze dat echt ontzettend leuk vond. Op 1 juni 2010 heb ik haar verkocht aan een succesvolle eventing amazone. Ben nu heel benieuwd wat we van haar gaan horen. Uit Vera heb ik nog een hengstveulen gefokt van de hengst Zhon G. Een zoon van Casantos. Deze Excellent wil ik straks gaan rijden als hij volwassen is.

  Dit is Rocco, een ruin van 9 jaar. Hem heb ik gekocht bij de stal waar ik toen enkele paarden reed. Hij was B-springen en verder niets. Met Rocco was ik L-springen en M-dressuur. Ik heb hem in 2008 verkocht aan een hele leuke vrouw uit Noordwijkerhout. Zij maakt heerlijke strandritten met Rocco. Ik zoek hem nog weleens op. Het was echt een super lief en makkelijk paard, alleen in de dressuur werd hij vaak sterk.Ik heb veel van hem geleerd.

                             

Hierboven zie je dan de zoon van Vera genaamd Excellent. Hij is nu 1 jaar geweest en ik ben heel benieuwd hoe hij straks uitgroeid. Ik ben heel tevreden over hem en hij is ondanks dat hij hengst is nog best braaf.Zijn vader is Zhon G een jonge Casantos.

                                

Hierboven zie je mijn 2 shetlanders: De bonte hengst Ruby en de merrie Laura. Het zijn de kameraadjes voor mijn grote paarden en misschien krijgen ze samen een veulentje.

Dit bericht is geplaatst in Mijn Paarden. Bookmark de permalink.

2 Responses to Mijn Paarden

  1. Oudeeigenaar schreef:

    Wat leuk om Sindiva weer eens te zien, wij hebben haar ook gehad, maar inderdaad verkocht om haar karakter, precies zoals jij vertelt.
    Leuk ook om haar weer op strand te zien, wij reden haar ook 3x in de week op strand.

  2. Malin schreef:

    I had Sindiva for a while after she was sold to Sweden, the last I heard about her was that she lived on a stud called Starby Dressyrstall in south of Sweden and the intended to use her as a breeding mare. Unfortunately I dont think she had such a good life in Sweden. Its a beautiful horse and I really miss her!

Reacties zijn gesloten.