Regendeken met hals de beste investering voor je paard!

Het regent weer en je wilt je paard toch buiten laten staan. Vaak krijg je twijfel of je regendeken wel waterdicht is. Of je wilt eigenlijk niet dat deze ontzettend onder de modder komt te zitten. Tip is om een 0 grams regendeken met hals te nemen. Als het dan echt goed gaat regenen en je doet deze deken over het regendeken wat het paard op heeft dan blijft die deken mooi en waterdicht. En omdat je 2 waterdichte dekens op elkaar legt weet je zeker dat je paard droog en schoon blijft. En als je er een neemt met hals staat je paard heerlijk beschut. Zo kun jij je paard gerust buiten laten staan als het een keer meer regent.

Hieronder enkele leuke regendekens met hals, met soms een korting erbij of een link waar je deze kunt bestellen. Wil je onderstaand deken bestellen gebruik dan de code TUINHUIS2020 en krijg extra korting.

https://www.agradi.nl/harrys-horse-regendeken-0g-thor-met-nek-stretch-limo.html

Over conny

Hoi ik ben Conny Thiesen. Ik schrijf graag artikelen over paarden en alles er om heen. Tips en leuke verhalen. En heb je vragen dan hoor ik dit heel graag. Veel leesplezier.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws en Nieuwe Producten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.